Piti sitten mennä ostamaan amerikkalaisten keksimän ostohysteriatapahtuman nimissä muutamia alennuksessa olevia musiikkiohjelmia, jotka ovat muutenkin olleet hankintalistalla pidempään. Seuraavassa on siis muutamia sellaisia tarjouksia joihin itse tartuin tällä kertaa, ja osa on voimassa vielä jonkin aikaa tämän artikkelin julkaisemisen jälkeenkin.

PreSonus Studio One Professional

PreSonus tarjoaa Studio One Professional -DAW:iaan puoleen hintaan, eli noin 200 eurolla, ja se on kyllä jo melkoisen kova tarjous. Hankin itse asiassa Studio One Professionalin jo viime kesänä crossgrade-tarjouksesta, ja olen vähitellen perehtynyt sen käyttöön, vaikka omat musiikkitekeleet ovatkin vielä syntyneet Ableton Livella ja Applen Logic Pro X:llä.

PreSonus Studio One -tarjous

PreSonus Studio One -tarjous

Jos DAW:in vaihtaminen on ollut mielessä, niin ei Studio One ole ollenkaan huono vaihtoehto, mutta kaikki muut versiot kuin Professional ovat paljon suppeampia kuin kilpailijoiden vastaavat - jopa VST-tuesta joutuu maksamaan lisää jos hankki Artist-version tai saa sen jonkin PreSonusin oman äänilaitteen kylkiäisenä.

Musikhaus Thomann: Presonus Studio One Professional

Arturia V Collection 7

Arturian V Collection on aivan järkyttävän laaja valikoima emulaatioita klassikkosyntesoijista, kuten Yamaha DX7, Moog Modular, ARP 2600, Synclavier, Roland Jupiter-8 ja monia muita. Uusimmassa, aiemmin tänä vuonna julkaistussa versiossa 7 on lisätty Casio CZ-101, EMS Synthi ja Mellotron.

Arturia Black Friday 2019

Arturia Black Friday 2019

Arturia on saanut jonkin verran sapiskaa siitä, että päivityshinnat vanhoille asiakkaille ovat melko korkeat. Tässä tapauksessa kannatti odotella kärsivällisesti vuoden isointa ostospäivää, koska V Collection 7 -päivitys oli tarjouksessa 99 euroa. Tämän tarjouksen saa Arturian omilta nettisivuilta kirjautumalla MyArturia-osioon.

Musikhaus Thomann: Arturia V Collection 7

AAS Ultra Analog

Sain aikanaan jonkin MIDI-kontrollerin kylkiäisenä AAS Ultra Analog Session -syntesoijan, ja käytin myöhemmin hyväkseni edullista päivitystarjousta täysversioon Ultra Analog VA-2. Aiemmin tänä vuonna AAS julkaisi uuden Ultra Analog VA-3:n, ja nyt sitten sen päivityshinta aiemmasta oli Black Friday -tarjouksena 39 euroa.

AAS Ultra Analog -tarjous

AAS Ultra Analog -tarjous

Ultra Analog on sen verran hyvä virtuaalianalogisyntesoijaplugari (!), että tuohon hintaan se kannatti päivittää. Myös soundit ovat ensiluokkaisia, ja niitä on yli 500 uutta, vanhojen VA-2-soundien lisäksi, eli yli tuhannen laadukkaan synasoundin joukosta löytyy elektronista herkkua jokaiseen makuun.

Tuotekohtaiset päivitystarjoukset löytyvät Applied Acoustics Systemsin nettisivuilta.

Musikhaus Thomann: AAS Ultra Analog VA-3

Tarjoukset myös muualta

Monet tarjouksista ovat voimassa useimmilla, ellei kaikilla, jälleenmyyjillä. Konesoitto on Musikhaus Thomannin linkkipartneri. Ostamalla sieltä autat pitämään sivuston käynnissä.

Musikhaus Thomann Linkpartner


Katso myös