Tiedotus Konesoiton Thomann-partnerilinkeistä

Konesoitto on Musikhaus Thomannin linkkipartneri. Jos ostat studiolaitteita ja -tarvikkeita tai soittimia sieltä Konesoiton linkkien kautta, saan pienen provision vaivanpalkaksi tämän blogin tekemisestä (ei mikään hyvä bisnes, voin kertoa).

Kuluneen syksyn aikana olen ihmetellyt miksi näitä "partneripisteitä" ei ole näkynyt, vaikka Konesoiton kävijämäärät ovat kasvaneet. Otin yhteyttä Thomanniin, ja sieltä kehotettiin käyttämään hieman erilaista partnerilinkin muotoa, joka on "uusi ja parempi". Ikävä kyllä tästä ei ole linkkipartnereille oikein tiedotettu.

Jos olet ostanut jotain Musikhaus Thomannilta vuoden 2016 aikana jotain käyttäen Konesoiton linkkejä, olisin kiitollinen jos ottaisit yhteyttä sähköpostilla osoitteella kone (at) konesoitto (piste) com, ja kertoisit tilauksen päivämäärän ja loppusumman (ei tarvitse kertoa mitä tilasit, jos et halua). Tarkoituksenani on vertailla partnerilinkkien pistekirjanpitoa tilauksiin.

Voit myös kommentoida tähän alle. Pidän kommenttiosion auki ainakin niin kauan kunnes spämmibottien jätökset alkavat käydä liian työläiksi siivota.

Kiitos!


Musikhaus Thomann
Linkpartner{width="110" height="35"}