iRig ja Amplitube kesän kitarointiin

IK Multimedia, jonka lisälaitteista ja ohjelmistoista on moneen otteeseen Konesoitossakin kirjoitettu, on taas laittanut mukavan kesädiilin pystyyn. Kesäkuun alusta heinäkuun loppuun iRig-lisälaitteen ostaja saa Amplitube 4 Deluxe -ohjelmiston kaupan päälle.

Amplitube-tarjoukseen kuuluvat lisälaitteet ovat kitara/bassoliittimet iRig HD, HD-A ja UA sekä yhdistetyt kitara- ja mikrofoniliittimet iRig Pro ja iRig Pro Duo. Homma toimii siten, että ostettuasi jonkin näistä värkeistä painelet rekisteröimään sen IK Multimedian nettisivuille. Sitten lataat  samaisilta sivuilta Amplitube 4 Deluxen, asennat sen PC- tai Mac-tietokoneeseesi ja auktorisoit sen IK Multimedian Authorization Manager -ohjelmalla. Eiköhän siihen näin ollen jokin syötettävä koodi liity.

[caption id="attachment_1370" align="aligncenter" width="351"]irig_hd_connections{.wp-image-1370 .size-full width="351" height="367"} IK Multimedian iRig HD on kitaraliitin iOS- ja macOS-laitteille, ja edullisin kesädiilin Amplitube 4 Deluxeen oikeuttava.[/caption]

Amplitube 4 Deluxe on veroineen 370 euron ohjelmisto sellaisenaan ostettuna, joten kun esimerkiksi joukkion halvin liitäntälaite iRig HD maksaa tällä hetkellä Konesoiton linkkpartneri Musikhaus Thomannilla 84 euroa, on kyseessä melko hyvä diili. Amplitubea pidetään jokseenkin markkinoiden realistisimpana kitaravahvistinten mallinnusohjelmistona, johon sisältyy sekä vahvistimien (combojen, nuppien ja kaappien) että efektipedaalien mallinnuksia, ja myös erilaisia virtuaalisia äänitysmikrofoneja.

[caption id="attachment_1371" align="aligncenter" width="850"]Amplitube 4 Deluxe sisältää runsaan valikoiman
kitaravahvistimien, efektipedaalien ja äänitysmikrofonien realistisia
digitaalisia
mallinnuksia.{.size-full .wp-image-1371 width="850" height="582"} Amplitube 4 Deluxe sisältää runsaan valikoiman kitaravahvistimien, efektipedaalien ja äänitysmikrofonien realistisia digitaalisia mallinnuksia.[/caption]

Tarjoukseen kuuluvat liitinlaitteet saat Musikhaus Thomannilta (*-linkit johtavat suoraan verkkokauppaan):

Musikhaus Thomann
Linkpartner{width="110" height="35"}

Alkuperäinen IK Multimedian tarjous pienellä painettuine teksteineen: Fully Loaded Guitar Interfaces Promotion