Joulutarjouksia Korgin musiikkiohjelmista

Nyt kannattaa hiihdellä Korgin omaan ohjelmakauppaan tai App Storeen: Korg on nimittäin pannut pystyyn joulualen, joka kestää uuteen vuoteen saakka.

Virtuaali-instrumenttien käyttäjät voivat ladata sekvensseriinsä Korg Legacy Collectionin syntesoijia joko erikseen tai erityispakettina. Jos olet hiljattain hankkinut jonkin Korgin kontrollerin, jonka mukana tulee M1 Le -ohjelma (siis kevyempi painos Korgin legendaarisen M1-syntesoijan virtuaaliversiosta), päivitystarjous on varsin houkutteleva: Korg Legacy Collection Special Bundle lähtee hintaan 69,99 Yhdysvaltain dollaria. Tarjous irtoaa Korg User Net -kaupasta kunhan M1 Le on rekisteröity sarjanumerolla. Legacy Collectioniin siis kuuluvat M1:n täysversio, Wavestation (kyllä!), PolySix, Mono/Poly, MS-20 ja vielä MDE-X-efektit.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/playlists/17663228" params="color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Samaan aikaan toisaalla, iPadin käyttäjät saavat tablettiin täytettä puoleen hintaan, kun Korg kampanjoi iOS-ohjelmilla.

Korg-iApps{.aligncenter .size-large .wp-image-405 width="474" height="355"}

Korgin iOS-ohjelmat ovat alkuperäisiä komponentteja mallintamalla tehtyjä virtuaaliversioita firman kuuluisimmista syntesoijista, joista monet ovat keräilykappaleita.

iMS-20

iMS-20 on virtuaaliversio Korgin monofonisesta MS-20-analogisyntesoijasta vuodelta 1978. Uusi, pienikokoisempi MS-20 Mini ilmestyi aiemmin tänä vuonna. Myös iMS-20 täyttää jo kolme vuotta:

http://www.youtube.com/watch?v=p4Djp-dOFrg

Lataa iMS-20 App
Storesta{.size-full .wp-image-414 width="135" height="40"}


PolySix

Korg PolySix vuodelta 1981 oli yksi ensimmäisistä tavallisen käyttäjän kukkarolle sopivista polyfonisista syntesoijista. Sen virtuaaliversio kuulostaa erittäin hyvältä:

http://www.youtube.com/watch?v=JYOymwZkolI

Lataa PolySix App
Storesta{.size-full .wp-image-414 width="135" height="40"}


iElectribe

Klassisesta Electribe-grooveboxista on ilmestynyt aikanaan useita hieman erilaisia versioita. iPad-versio on nimeltään iElectribe, eikä ole ihan yhtä kattava kuin laitteistoversiot, mutta kyllä siitä rytmiä irtoaa. Myös Gorillaz-versio on saatavana iPadille.

http://www.youtube.com/watch?v=eUeW9uejTJg

Lataa iElectribe App
Storesta{.size-full .wp-image-414 width="135" height="40"}


iKaossilator

Kaoss Pad on Korgin suosittu, kosketuslevyllä ohjattava efektilaite, syntesoija ja luuppikone. Oli tietenkin vain ajan kysymys milloin tämä konsepti tulisi myös iOS-laitteille, mutta nyt iKaossilatoriksi ristitty ohjelma on ollut saatavana jo parin vuoden ajan. iKaossilator toimii sekä iPhonessa että iPadissä.

http://www.youtube.com/watch?v=GNNptsgSV9s

Lataa iKaossilator App
Storesta{.size-full .wp-image-414 width="135" height="40"}


Mikä on oma suosikkisi Korgin iOS-ohjelmista? Hankitko jonkin näistä nyt alehintaan? Kerro kommenteissa.