Konesoitto Facebookissa ja Instagramissa

Muistattehan, ystävät, että Konesoitto on myös Facebookissa. Siellä jaetaan mielenkiintoisia uutisia, tarjouksia, hyviä artikkeleita, yleistä digitaaliseen musiikkiteknologiaan ja muutenkin musiikkiin liittyvää, ja ollaan kaiken kaikkiaan perin sosiaalisia. Ei siis ollenkaan haittaisi, jos vaikka saman tien kävisit Konesoiton Facebook-sivulla tykkäämässä!

Tämä blogisivusto on sitten hieman pidempien juttujen aluetta, mutta toki uusista jutuista kerrotaan aina myös Facebookin puolella.

Konesoiton Instagram-käyttäjätunnus on konesoitto. Siellä jaetaan kuvia laitteista, kytkennöistä, keikoista ja muuta eteen osuvaa linssiludemateriaalia.

Konesoiton Twitter-tili puolestaan on vielä lyhyempien jakojen väline. Sieltä löydät myös tiedot uusista jutuista, mutta enimmäkseen valtavasta virrasta poimittua silmään osunutta ja mielenkiintoista asiaa. Kannattaa seurata!

Konesoitto on mukana myös Google+-palvelussa, mutta siellä näyttää vielä olevan käyttäjiä määrällisesti vähemmän kuin Facebookissa. Google+ voisi tosin olla mielenkiintoinen paikka toteuttaa virtuaalisia keskustelukerhoja sopivista aiheista.

Tässä vielä kertauksena Konesoiton sosiaaliset ulottuvuudet:

FacebookInstagram | [Twitter | ]{style="line-height: 1.5"}Google+

Seuraa niin pysyt perässä!