Ääniliike - studio tulee luoksesi

Monilla Konesoiton lukijoista on varmasti itsellään jo tietokoneistettuun äänitykseen kelpaavat välineet. Niille, jotka haluavat vain saada materiaalia tallennetuksi, sijoittamatta itse laitteisiin tai hoitamatta itse äänitystöitä, haluaisin esitellä emoyrityksemme hiljattain markkinoille tuoman palvelun:

Ääniliikehttp://www.coniferproductions.com/music/aaniliike/

Ääniliike tuo äänitysstudion luoksesi: työpaikalle, kotiin, kouluun, mihin vain missä voi istua hetkeksi alas ja vetää oven perässä kiinni, ja tallentaa lyhyitä (ja miksei pidempiäkin) pätkiä. Spiikkejä, valmennusmateriaalia, harjoitteita, puheita, runoja, laulua... Saat tulokset itsellesi saman tien, tai myöhemmin jälkikäsiteltyinä. Vähän kuin passikuvassa käynti, mutta äänelle.

Älä turhaan varaa aikaa äänitysstudiosta - säästä vaivaa ja tilaa sellainen luoksesi! Lisätietoja löytyy Conifer Productions Oy:n Ääniliike-sivulta - kysy lisää, tai tilaa äänitys paikalle saman tien!