Esittelyssä: Konesoitto

Teetkö musiikkia digitaalisilla välineillä: syntesoijilla, mobiililaitteilla, tietokoneohjelmilla, grooveboxeilla... Konesoitto on viidakko-opas, joka johdattaa sinua digitaalisten musiikkilaitteiden ihmeellisessä maailmassa.

Tehtävänä on kertoa digitaalisista musiikkivälineistä selkeällä suomen kielellä, selvittäen mitä kannattaa tehdä ja mitä kannattaa käyttää. Konesoitto kertoo digitaalisen musiikkiteknologian mahdollisuuksista ja opastaa myös niiden hyödyntämiseen.

IMG_1137{.aligncenter .size-medium .wp-image-72 width="300" height="300"}Analogisiakaan laitteita ei missään nimessä hyljeksitä, koska jonkinlainen kytkentä digitaaliseen maailmaan niilläkin yleensä on.

Kerro meille mitä ohjelmia ja laitteita sinä käytät, ja mistä haluaisit lisää tietoa. Jätä kommentti, tai lähetä sähköpostia osoitteella toivomuslista (at) konesoitto (piste) com.

Löydät Konesoiton myös Twitteristä, nimellä @konesoitto. Sielläkin voit ehdottaa juttuaiheita, kertoa kuulumisia ja antaa palautetta. Myös Facebook on otettu haltuun, toistaiseksi pitkällä osoitteella, mutta kuitenkin :-)

Ja tässä vielä reilu ilmoitus: Konesoitto.com on Musikhaus Thomannin linkkipartneri. Hanki musiikkivehkeesi sieltä; se auttaa pitämään konesoiton soimassa!

Musikhaus Thomann
Linkpartner{width="110" height="35"}