Joulutarjouksia Korgin musiikkiohjelmista

Nyt kannattaa hiihdellä Korgin omaan ohjelmakauppaan tai App Storeen: Korg on nimittäin pannut pystyyn joulualen, joka kestää uuteen vuoteen saakka.

Virtuaali-instrumenttien käyttäjät voivat ladata sekvensseriinsä Korg Legacy Collectionin syntesoijia joko erikseen tai erityispakettina. Jos olet hiljattain hankkinut jonkin Korgin kontrollerin, jonka mukana tulee M1 Le -ohjelma (siis kevyempi painos Korgin legendaarisen M1-syntesoijan virtuaaliversiosta), päivitystarjous on varsin houkutteleva: Korg Legacy Collection Special Bundle lähtee hintaan 69,99 Yhdysvaltain dollaria. Tarjous irtoaa Korg User Net -kaupasta kunhan M1 Le on rekisteröity sarjanumerolla. Legacy Collectioniin siis kuuluvat M1:n täysversio, Wavestation (kyllä!), PolySix, Mono/Poly, MS-20 ja vielä MDE-X-efektit.

Samaan aikaan toisaalla, iPadin käyttäjät saavat tablettiin täytettä puoleen hintaan, kun Korg kampanjoi iOS-ohjelmilla.

Korg-iApps

Korgin iOS-ohjelmat ovat alkuperäisiä komponentteja mallintamalla tehtyjä virtuaaliversioita firman kuuluisimmista syntesoijista, joista monet ovat keräilykappaleita.

iMS-20

iMS-20 on virtuaaliversio Korgin monofonisesta MS-20-analogisyntesoijasta vuodelta 1978. Uusi, pienikokoisempi MS-20 Mini ilmestyi aiemmin tänä vuonna. Myös iMS-20 täyttää jo kolme vuotta:

Lataa iMS-20 App Storesta


PolySix

Korg PolySix vuodelta 1981 oli yksi ensimmäisistä tavallisen käyttäjän kukkarolle sopivista polyfonisista syntesoijista. Sen virtuaaliversio kuulostaa erittäin hyvältä:

Lataa PolySix App Storesta


iElectribe

Klassisesta Electribe-grooveboxista on ilmestynyt aikanaan useita hieman erilaisia versioita. iPad-versio on nimeltään iElectribe, eikä ole ihan yhtä kattava kuin laitteistoversiot, mutta kyllä siitä rytmiä irtoaa. Myös Gorillaz-versio on saatavana iPadille.

Lataa iElectribe App Storesta


iKaossilator

Kaoss Pad on Korgin suosittu, kosketuslevyllä ohjattava efektilaite, syntesoija ja luuppikone. Oli tietenkin vain ajan kysymys milloin tämä konsepti tulisi myös iOS-laitteille, mutta nyt iKaossilatoriksi ristitty ohjelma on ollut saatavana jo parin vuoden ajan. iKaossilator toimii sekä iPhonessa että iPadissä.

Lataa iKaossilator App Storesta


Mikä on oma suosikkisi Korgin iOS-ohjelmista? Hankitko jonkin näistä nyt alehintaan? Kerro kommenteissa.